З 15 по 22 березня 2024 року Вище професійне училище №34 м.Виноградів гостинно відкрило двері для здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти .
Вибір майбутньої професії – важливий крок у житті кожної людини, якій потребує виваженості, розсудливості, всебічного вивчення своїх бажань та вмінь.
У рамках місячника профорієнтації у Вищому професійному училищі №34 м.Виноградів проведено Тиждень відкритих дверей. Заклад освіти відвідали здобувачі освіти м.Виноградів, Виноградівської та Королівської ТГ. Близько 1000 випусників 9-11 класів мали змогу ознайомитися з навчальною базою училища.

Захід розпочався із вітального слова директора училища Володимира Гнатківського, який розповів про конкурентні переваги та перспективи, що відкриваються перед здобувачами освіти ВПУ №34 м.Виноградів, про умови вступу до навчального закладу, а також про цікаве, насичене різноманітними виховними, пізнавальними та благодійними заходами життя учнівської молоді. До спілкування долучилася Наталія Гук, фахівець з профорієнтаційної роботи Виноградівського відділення Закарпатського ОЦЗ, яка розповіла про потреби на ринку праці спеціалістів робітничих професій.
Із приходом гостей, формувались екскурсійні групи, що у супроводі представників навчального закладу пройшли кабінетами, лабораторіями та майстернями.
І усюди їх зустрічали привітні, професійні й готові до діалогу викладачі та співробітники училища. Здобувачі освіти ЗЗСО мали можливість переглянути відеоролики про професії, за якими проводиться навчання у ВПУ №34 м. Виноградів, приймати участь у майстер класах по професіях, спробувати керувати трактором та автомобілем.
Хочеться вірити, що Тиждень відкритих дверей, який вже став традиційним, допоможе представникам молодого покоління не тільки знайти роботу за спеціальністю, а й отримувати гідну заробітну плату та, що найголовніше, залишитися працювати в Україні і не шукати кращої долі за кордоном.