17-18 листопада 2023 року відбувся Молодіжний форум Єдності «Гідні. Вільні. Незламні», організований ГО «Нова генерація України» (керівник Закарпатського осередку Марія Рущак), за підтримки Закарпатської ОДА-ОВА https://www.facebook.com/odazakarpattya та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА https://www.facebook.com/deponms/ e
У форумі прийняли участь здобувачі освіти закладів П(ПТ)О.
Вище професійне училище №34 м.Виноградів представили – голова учнівської ради училища Богдана Кікіна, голова учнівської ради гуртожитку Іванка Довганич та заступник директора з НВихР Світлана Міндак.
Здобувачі освіти брали участь у різних пізнавальних тренінгах, лекціях, цікавих мотивуючих зустрічах з відомими людьми, обмінювалися досвідом з активними лідерами Закарпаття, Запоріжжя, Кременчука та інших регіонів України.
До заходу долучилися голова Закарпатської ОДА Віктор Микита та директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Мар’яна Марусинець.
На форумі зустрілася активна, креативна, талановита молодь – лідери, що будуть розбудовувати нашу країну, а отриманий досвід і знання допоможуть молоді бути активними творцями новітньої історії нової Української держави.
Учасники форуму отримали в подарунок книжку Миколи Хомича «Загадка гробниці» про історію державотворення України.
Здобувачі освіти повернулися з незабутніми враженнями і новими знаннями.
Висловлюємо щиру подяку організаторам за такий гарний і потрібний проект для учнівської молоді. Разом – ми сила! Разом до Перемоги!