В училищі традиційно проведено День учнівського самоврядування. На засіданні учнівської ради було визначено завдання, мету та здобувачів освіти-дублерів, план проведення Дня самоврядування.
Дублерами адміністрації училища підготовлено відповідні матеріали до Дня учнівського самоврядування, підібрано особовий склад здобувачів освіти – дублерів викладачів, складено план роботи. Кандидатури дублерів погоджено викладачами. Спільно з педагогічними працівниками, дотримуючись планів проведення уроків та виробничого навчання, учні-дублери написали конспекти уроків, підготували технологічні карти, створили презентації, підготували відео тощо.
В цей день «приміряли» на себе ролі:
Директор ВПУ №34 м.Виноградів –Богдана Кікіна, голова учнівської ради.
Заступник директора з НВР – Васілашко Олександра.
Заступник директора з НР – Ангеліна П’ятницька
Заступник директора училища з НВихР – Камілла Лацканич.
Старший майстер – Павло Андрашко.
Головний бухгалтер – Іванка Довганич.
Методисти – Аделіна Шиян та Анастасія Лугош.
Всі члени учнівської ради займали відповідальні посади.

День учнівського самоврядування розпочався спільним засіданням адміністрації та учнівської адміністрації училища. На апаратній нараді директор Володимир Гнатківський побажав лідерам успіху. Продовжила апаратну нараду дублер директора училища, яка познайомила із планом Дня самоврядування.
Весь навчальний процес в училищі відбувався під чітким контролем дублерів. До уроків та виробничого навчання ретельно готувалися як педагоги, так і учні-дублери.
Лідери самоврядування вирішували робочі питання, надавали методичну допомогу дублерам-викладачам у проведенні уроків, проводили робочі зустрічі.
В День учнівського самоврядування відбулася робоча зустріч Богдани Кікіни з представниками Виноградівського управління Берегівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості в особі директора Наталії Фалес та фахівця з профорієнтаційної роботи Наталії Гук щодо перспектив працевлаштування майбутніх випускників училища.

У Центрі кар’єри ВПУ №34 м.Виноградів дублером заступника директора з НВихР Каміллою Лацканич разом із Наталією Гук проведено тренінг по підготовці здобувачів освіти до співбесіди з роботодавцем, консультації по написанню резюме, ознайомлення здобувачів освіти з ринком праці району.
Завершився День самоврядування нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування. Дублери поділилися враженнями про проведений робочий день, вони відчули наскільки відповідальна робота адміністрації закладу освіти та нелегка викладацька праця.
Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для здобувачів освіти та педагогів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.