17 листопада 2022 У Вищому професійному училищі №34 м. Виноградів традиційно відбувся День учнівського самоврядування. До цього дня уся училищна родина старанно готувалася, продумували все до останньої дрібниці аби цей день став цікавим для усіх здобувачів освіти. Як завжди у період підготовки до Дня учнівського самоврядування були розподілені доручення між усіма лідерами, аби в День шкільного самоврядування, кожний знав чітко свою роль.


Обов’язки директора училища виконував – Сакалош Михайло, здобувач освіти групи СЛ-21, дублером заступника директора з виробничої роботи був Лісак Михайло, здобувач освіти групи ТМ-11, в цей день заступиком директора з навчально роботи був Шляхта Віталій, здобувач освіти групи СЛ-11, обов’язки заступника директора з навчально-виховної роботи виконувала – Потокі Вікторія, здобувачка освіти групи ОП-31, дублер методиста – Шиян Аделіна, група ОП-11, дублер старшого майстра – Свищо Елаікім, група ОП-11.
Здобувачі училища виконували обов’язки викладачів, майстрів виробничого навчання та інших працівників училища.


Програма дня була насиченою та цікавою. Перед першим уроком відбулася організаційна нарада, на якій дублер директора ознайомив здобувачів освіти, які замінятимуть адміністрацію закладу з планом роботи на День учнівського самоврядування. Потім розпочалися уроки, на яких, здобувачі освіти, побували у ролі викладачів, майстрів виробничого навчання, класних керівників та адміністрації закладу. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. Впродовж усього дня адміністрація відвідували уроки, виробниче навчання та контролювали навчально-виховний процес.
В рамках роботи Центру кар’єри дублером заступника директора з навчально-виховної роботи Вікторією Потокі було проведено зустріч здобувачів освіти з начальником відділу активної підтримки безробітних Виноградівської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Наталією Гук на тему «Написання резюме» та надано допомогу у пошуку роботи майбутньому випускнику училища.
Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для здобувачів училища та педагогів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.