Ранок 14 лютого почався в училищі вітаннями з Днем святого Валентина. До нього учні готувалися заздалегідь. Вони після канікул почали власноруч виготовляти «Валентинки». У виборі листівок – вітань допомагав їм Інтернет і власна фантазія. Пожвавилась робота у гуртках ковальської справи, вишивання бісером, в’язання, аплікації, вишивання. Приємно відмітити, що більш активними були юнаки. З помітним хвилюванням готували вони своїм коханим сувеніри, щоб привітати їх в День святого Валентина.
На великих перервах звучали вітання, вірші про кохання. Цілий день був сповнений приємними враженнями. А після уроків, учні, що проживають у гуртожитку, запросили всіх на виставку «валентинок», виготовлених до свята. Членів журі приємно вразили роботи Бейли Петрика «Віяло», лампа – торшер виготовлена учнями Петрик Б., Бодор К. та Пензеш Р. , «Серце Амура» Роман Л. , «Квітка коханій» Чегіля І. та Пензеш Р., виготовлені з листового металу, «Букет коханій» Бодора Крістофера.
Серед «валентинок», виготовлених дівчатами, увагу привернули роботи з бісеру Горзов Ганни, «Грошове дерево» Еріки Захарович, в’язання «Моє серце коханому» Крістіни Бенкет, підсвічник з лози Вакарової Тетяни, вишивка хрестиком «Соняшники» Кошелі Гани.
Із справжньою майстерністю виконані малюнки фарбами «Амур на полюванні» Яворівським Євгеном, «З Днем закоханих» Жодані Світланою та плакат «Лілії» Маровді Михайлом.