Вище професійне училище №34 м. Виноградів

Головна Педагогічна діяльність Позаурочна робота

11 лютого 2019 року
Виховна година на тему "Безпечний Інтернет". Учні групи ОКА-21 та майстер в/н розповіли про небезпеки, які можуть спіткати в Інтернеті, використовуючи відео і презентації. Ознайомили учнів I курсу з правилами безпечного поводження в мережі, а тако з етикетом спілкування.

6 лютого 2019 року
Благодійна акція "Подаруй радість дітям". Учні групи ОКА-21 з професії "обліковець з реєстрації бухгальтерських даних. Касир (в банку). Адміністратор" разом з майстрами в/н та заступником директора з виховної роботи Міндак С. О. відвідали Виноградівський дитячий будинок-інтернат. Учні разом з вихованцями дитячого будинку провели спільний концерт, екскурсію у музей, обмінялись сувенірами.


26 березня 2018 року
Година спілкування.
Тема: "Привіт! Я Конфлікт!"
Мета: Навчити учнів уникати конфлікту у житті, вміти спілкуватися, дружити між собою; розвивати в учнів загальнолюдські чесноти, вчити учнів сприймати ситуації, аналізувати їх і знаходити шляхи виходу з проблемних ситуацій; виховувати товариські стосунки.

29 вересня 2017 року
Святковий концерт присвячений Дню працівника освіти. Учні групи ОКА-11 вітали викладачів, майстрів виробничого навчання, вихователів з професійним святом.