Вище професійне училище №34 м. Виноградів

Головна Педагогічна діяльність Позаурочна робота

Мета атестації: встановлення тринадцятого тарифного розряду.
Методична проблема: використання інноваційних підходів до проведення уроків виробничого навчання.

Відкриті уроки:

лютий 2019 року
Урок-конкурс з теми "Засвоєння прийомів оформлення видаткових документів". Метою уроку було ознайомити учнів з основними прийомами в оформленні видаткових документів при видачі коштів з каси банку. Урок проведено з використанням ІКТ, випереджувальних завданнь, інтерактивних технологій (конкурси, кросворд, вікторини).


жовтень 2017 року
Урок з теми "Визначення типів балансових змін та відображення їх на статтях балансу". Мета уроку: "Закріпити раніше засвоєний матеріал, ознайомити учнів з типами змін, які існують в бухгалтерсбкому балансі під впливом господарських операцій. Урок проведено з використанням ІКТ, моделювання виробничих ситуацій."

лютий 2015 року
Урок з теми "Створення оригінал-макету буклету за допомогою MS Publisher". Метою уроку було формування професійної компетентності учнів зі створення буклетів, вдосконалити навчики роботи з інструментами програми MS Publisher. Для актуалізації опорних знань використано учнівські презентації, програму "MyTest".

Методичні напрацювання

лютий 2019 року
Прийнято участь в онлайн-уроці з нагоди Дня безпечного Інтернету.

січень 2019 року
Виступ на засіданні методичної комісії з доповіддю: "Нетрадиційні форми проведення уроків виробничого навчання".

2017-2018 роки
Навчальний посібник "Бухгалтерський облік в схемах".
Використання схем на уроках виробничого навчання дає можливість виділити головне. При дослідженні схем учень здійснює логічні операції – синтез, порівняння, вміння узагальнювати матеріал. Використання схем дає можливість більш раціонально використовувати час занять.