Вище професійне училище №34 м. Виноградів

Головна Педагогічна діяльність Позанавчальна робота

Мета атестації: встановлення чотирнадцятого тарифного розряду.
Методична проблема: розвиток творчого потенціалу майбутніх штукатурів, плиточників, малярів, через впровадження іноваційних виробничих технологій.

Відкриті уроки:

6 грудня 2018 року
Відкритий урок виробничого навчання з теми: "Накидання та намазування розчинової суміші півтерком, розрівнювання розчинової суміші піверками". Відкритий урок відбувся у групі Б-11, на якому майбутні будівельники вчилися правильно виконувати просту штукатурку. Учасники освітнього процесу формували навички накидання та намазування розчину на стіну півтерком з подальшим його розрівнюванням.

грудень 2016 року
Відкритий урок з теми: "Прийоми накидання розчинової суміші ковешем на стіни". Метою уроку було навчити учнів практично виконувати вправи з нанесення розчину на різні поверхні.

січень 2015 року
Відкритий урок з теми: "Викладання керамічної плитки на стіни на клейовій суміші". У ході уроку учні формували навички роботи зі сучасними клейовими сумішами, що використовуються при викладанні плиток на стіни та підлоги.

Методичні напряцювання:

грудень 2018 року
Творча робота з теми: "Кольоровий світ".

листопад 2018 року
Виступ на засіданні методичної комісії з доповіддю на тему: "Використання екологічних матеріалів в будівництві".

березень-травень 2016 року
Участь у розробці ККЗ з професійно-практичної підготовки з професії в рамках підготовки до атестаційної експертизи навчального закладу. Учні випускних груп підтверджували рівень навчальних досягнень з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки випускники успішно справилися з комплексними кваліфікаційними завданнями і більшість із них продемонстрували неабиякі вміння і навички з професії штукатур (2-3 розряд).

жовтень 2015 року
Методична розробка уроку виробничого навчання. Тема: "Настилання підлоги керамічними плитками на цементному розчині".

листопад 2014 року
Доповідь з теми: "Девіантна поведніка її види. Роль майстра виробничого навчання в профілактиці девіантної поведінки в системі ПТНЗ".

жовтень 2014 року
Доповідь з теми: "Використання інноваційних технологій на уроках виробничого навчання".

Участь у роботі творчих груп, засіданнях обласної методсекції

21 березня 2018 року
Засідання творчої групи зі складання робочої плануючої документації відповідно до нових стандартів професійної (професійно-технічної) освіти. Під час роботи учасники обговорили зміст навчальних програм та розбивку годин на кожний окремий предмет із професії штукатур (кваліфікація: 2-3 розряд). Результатом роботи членів творчої групи стали напрацьовані орієнтовні програми з предметів "Технологія штукатурних робіт", "Матеріалознавство" та виробничого навчання.

21 березня 2018 року
Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників будівельного напряму на тему "Шляхи і методи реалізації стандартів професійної (професійно-технічної) освіти" на базі Хустського професійного ліцею.

23 листопада 2015 року
Участь у засіданні обласної методичної секції педагогічних працівників будівельних професій на базі Вищого професійного училища №34 м. Виноградів.

Участь учнів у конкурсах

22 квітня 2015 року
Другий етап Всеукраїнського конкурсу з професії штукатур. Учень групи Буд-31 Габор Ярослав став переможцем та прийняв участь у третьому етапі, де посів восьме місце.