07 жовтня 2021 В рамках Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine» у 2021‑2022 роках 7 жовтня на базі Вищого професійного училища №34 м. Виноградів проведено І (відбірковий) етап з компетенції «Слюсарні роботи».

Участь у Конкурсі прийняли здобувачі освіти ВПУ №34 м. Виноградів Дорогій Юрій Васильович, Чейпеш Юрій Михайлович, Палюх Себастіян Михайлович та Чубірка Михайло Васильович, здобувач освіти УДНЗ‑УЦПТО (м. Ужгород).

Згідно поданих заявок та умов Конкурсу здобувачі освіти виконували наступні завдання:

  • виготовлення перехідної плити для монтажу редуктора;
  • відбір вузлів і деталей для виконання збірки редуктора;
  • збір редуктора НО91;
  • закріплення редуктора до перехідної плити;
  • випробування редуктора на стенді.

Оцінювали конкурсантів досвідчене журі у складі:

голова журі – Роман Анатолій Петрович, інженер з діагностики КТЗ ПрАТ Виноградівська ПМК-78 та члени журі – Волощук Михайло Олексійович, Хустський професійний ліцей, заступник директора з навчально-виробничої роботи та Лендєл Володимир Іванович, директор ВСГК «Нове життя».

Секретар оргкомітету, методист НМЦ ПТО у Закарпатській області Хільченко Т. О. привітала учасників Конкурсу, побажала їм плідної праці та перемоги.

Всі учасники сумлінно виконували конкурсні завдання. За результатами оцінювання перемогу здобув Дорогій Юрій Васильович(ВПУ №34 м. Виноградів). Конкурсанти отримали призи від організаторів та дипломи за участь у Конкурсі. Щиро радіємо за успіх конкурсантів та бажаємо їм подальших успіхів та перемоги.