18 листопада 2019 Традиційно у навчальному закладі проведено День учнівського самоврядування.

Члени учнівського самоврядування спробували себе у ролі адміністрації училища та викладачів.

День розпочався із робочої наради яку провів дублер директора , голова учнівської Ради Гальмаш Андрій. Якій ознайомив дублерів адміністрації із планом роботи на День самоврядування.

Новоспечені викладачі літератури, хімії, математики, географії, математики, спецдисциплін та виробничого навчання не могли дочекатися, коли зайдуть у класи і розпочнуть уроки. Із великим задоволенням учні проводили свій перший у житті урок.

Після першого уроку всі зібралися в учительській де ділилися враженнями, обмінювалися конспектами та книгами. Кожної перерви новоспечені викладачі чергували на коридорах , вгамовуючи своїх одногрупників.

Дублери адміністрації із задоволенням вирішували виробничі питання.

Так минав урок за уроком…

Після шостого уроку учні ділилися своїма враженнями про нелегку працю педагогів.

На виховній годині учнів чекав концерт учнів першого курсу. Учень групи ОП – 11 Шерегій Д. прочитав гуморески з життя учнів, Карвацький Марк (ТУ-СЛ) зачарував присутніх мелодією на флейті, у виконанні класного керівника групи СЛ-11 Чонка С.І. та учениць групи ОКА-41 Зихор Н. та групи ОКА-11 Міговк О. прозвучала в’язанка українських пісень. Нікого на залишили байдужими виступи Лемак А., Диско Д., Даумова Д., Цупра В., а пісня з кінофільма ,,Титанік’’ у виконанні Міговк А. розчулила всіх присутніх.

Підсумком свята стали вітальні слова директора училища Гнатківського В.П.