В актовій залі училища відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів кваліфікованих робітників учням, які навчалися за професіями: «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Касир (в банку). Адміністратор»; «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія “С”)»; «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії “A1”, “A2”, “B1”). Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій автотранспортних засобів (категорія “С”)».

59 випускників навчального закладу впродовж трьох з половиною років опановували професії, здобували знання та відпрацьовували навички робітничих професій.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся директор училища Володимир Петрович Гнатківський, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання та побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності. Із закінченням навчання випускників привітали класний керівник Кикина М. О., майстер виробничого навчання Турянин В. І., батько випускниці Палюх М. П.

Учениця групи ОК -41 Щербан Міра подякувала працівникам училища за набуті знання, виховання підготовку до самостійного життя.

Випускниця групи ОК-41 Тупиця Вікторія за успіхи в навчанні отримала диплом кваліфікованого робітника з відзнакою.

За високі успіхи в навчання , активну участь у житті училища  та спортивні успіхи випускників нагороджено почесними грамотами училища. Батькам вручено подяки за хороше виховання дітей.

Під звуки урочистих фанфар та гучні оплески присутніх, випускникам були вручені дипломи кваліфікованих робітників та атестати про повну загальну середню освіту.

Вихованці гуртка «Художня самодіяльність» підготували для випускників училища концертну програму.