11 лютого 2020 День безпечного інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

День безпечного Інтернету має на меті долучити до співпраці дітей і молодь, батьків і вихователів, освітян, педагогів і соціальних працівників, представників індустрії та політиків, надихаючи їх відігравати свою роль у створенні найкращого Інтернету.

Під час інформаційної години   „Разом для найкращого Інтернету” ,  яку провела викладач Ю.М.Шолох , перед учнями училища виступив інспектор ювенальної превенції Виноградівського відділу поліції Іван Клопотар та курсантка Е.Ласло, які розповіли присутнім про кібербезпеку. Учні групи ОП-11 говорили з поліцейськими про користь і загрози інтернету. Розділившись на кілька груп, вони опрацювали можливі небезпеки в мережі інтернет.