27 листопада 2017 традиційно в навчальному закладі проведено День учнівського самоврядування. Цього дня чекали всі учні, адже не завжди випадає шанс провести урок замість викладача. Весь день адміністрація училища слідкувала за чітким виконанням плану роботи, а їх «молодші» заступники виконували дуже відповідальну роботу.

А розпочиналося все так. Учнівський парламент на своєму засіданні вирішив провести цей день 27 листопада 2017 року. Серед бажаючих взяти участь у проведенні Дня учнівського самоврядування було обрано учителів-дублерів. Отож, підготовка та організація проведення Дня самоврядування розпочалась Разом з із заступником директора з НР Доманич М.П. учнями був складений розклад уроків, виробничого навчання, із заступником директора з НВихР Міндак С.О. підготовлений сценарій Дня першокурсника, обговорені форми та методи роботи на цей день.

Напередодні Дня самоврядування 24 листопада на робочій нараді учнівського самоврядування учні були ознайомлені з планом роботи на День самоврядування. Був зачитаний список призначених викладачів-дублерів та дублерів адміністрації. Викладачі та майстри виробничого навчання надали допомогу учням у підготовці та проведенні Дня самоврядування: написання поурочних планів, підбір матеріалів та проведення виробничого навчання.
Дублер директора училища Густа Ростислав провів робочу нараду зі своїми «заступниками», на якій вони продумали план роботи на цілий день.
Заступник директора з НВихВ Король Олександр провів нараду для класних керівників та зробив рейд-перевірку відвідування уроків. Спільно з комендантом гуртожитку та мед братом провели перевірку санітарного стану кімнат гуртожитку.

Можна сказати, що рада учнівського самоврядування з поставленими завданнями справився на відмінно , адже цього дня в училищі, як за звичай, панували злагода, порядок та дисципліна. Класні керівники були присутні в групах на окремих уроках, перервах. Дублер заступника директора з НР Крайняй Богдан та старшого майстра Безушко Андрій, перевірили перевірили готовність учнів до уроків (зошити, щоденники, підручники, виконані домашні завдання).

За відгуками викладачів училища усі уроки було проведено на високому та достатньому рівні. Завершився цей день святковим концертом.
28 листопада було проведено підсумкове засідання учнівського самоврядування, на якому всі учні одностайно підтвердили бажання та необхідність проведення такої форми роботи учнівським парламентом, а також учні ділилися враженнями писали відгуку.