22 лютого 2017 З метою профорієнтаційної роботи на базі ВПУ №34 м.Виноградів проведено День відкритих дверей та Ярмарок кар’єри. До училища завітали учні загальноосвітніх шкіл м.Виноградів та Виноградівського району. Директор училища В.П.Гнатківський привітав присутніх та ознайомив учнів шкіл з професіями, умовами вступу до ВПУ, розповів про навчання та відпочинок учнів.
Перед учнями виступили: директор Закарпатського обласного центру зайнятості Фущич Ю. І., заступник голови Виноградівської РДА Є.В. Данич, голова Виноградівської районної ради Любка В. В., директор Виноградівського державного коледжу МДУ Іваніга Йосип Йосипович.
Роботодавці Виноградівського району Товариство «Джен-Терм Україна», Товариство «Платі Юкрейн Лімітед» ,ТАТ «Гроно- Текс»,Товариство «Ортекс- ЛТД», ТОВ «Сандерс Виноградів», ТОВ «Мілтекс- Україна», ТОВ «Лідер», ТОВ «Райдуга», ТОВ «Піонер», ТОВ «Спорт Шуз», «Флоріан Шуз» ознайомили присутніх умовами праці на підприємствах та запросили випускників навчальних закладів на роботу.
Учні училища презентували професії за якими навчаються, майстер клас з професій «Перукар.(Перукар-модельєр)» та «Маляр. Штукатур, Лицювальник – плиточник» привернув увагу гостей свята.
Члени гуртка «Художня самодіяльність» Н.Зихор, В.Фіцай, В.Барсукова, М.Лендел. М.Деметер та ведучі свята Густа Р. та Соболева Т. представили концертну програму. В концерті також прийняли участь і студенти Виноградівського Державного коледжу МДУ.
В фойє навчального закладу було представлено виставку технічної творчості та членів гуртків художньо – естетичного напрямку, продукцію підприємств та вироби студентів коледжу.
Паралельно в конференц-залі училища проходив круглий стіл за участю керівництва району, Закарпатського обласного та Виноградівського районного центру зайнятості, роботодавців та директорів ВПУ №34 та ВДК МДУ.